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This text provides a multi-faceted introduction to the psychology of eating, looking at how the human body is constructed to find and assimilate food. It also considers the role of business and government in creating eating cultures and potentially addressing the issue of abnormal eating.

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(The)Power of different : the link between disorder and genius (The)Power of different : the link between disorder and genius 2017 / Gail Saltz / Flatiron Books
Beautiful child : the story of a child trapped in silence and the teacher who refused to give up on her Beautiful child : the story of a child trapped in silence and the teacher who refused to give up on her 2017 / Torey Hayden / William Morrow
American Sign Language dictionary for beginners: a visual guide with 800+ ASL signs American Sign Language dictionary for beginners: a visual guide with 800+ ASL signs 2022 / Tara Adams; photography by James Bueti / Rockridge Press
Contemporary Korean culture : the persistance of shamanistic and confucian values and practices Contemporary Korean culture : the persistance of shamanistic and confucian values and practices 2015 / Andrew Eungi Kim ; Joon-Sik Choi / Korea University Press
Understanding everyday life in Korea = 한국인의 일상 : brief answer to 80 FAQs on Korea Understanding everyday life in Korea = 한국인의 일상 : brief answer to 80 FAQs on Korea 2015 / Kim, Young Hoon / Jimoondang
Our shoes, our selves : 40 women, 40 stories, 40 pairs of shoes Our shoes, our selves : 40 women, 40 stories, 40 pairs of shoes 2019 / Bridget Moynahan, Amanda Benchley ; photography by Melanie Dunea / Abrams
Traditional food  : a taste of Korean life Traditional food : a taste of Korean life 2010 / Korea Foundation / Seoul Selection
Psychology of eating: from biology to culture to policy Psychology of eating: from biology to culture to policy 2020 / Emily Crews Splane, Neil E. Rowland, Anaya Mitra / Routledge
(A) practical wedding planner : (A) step-by-step guide to creating the wedding you want with the budget you've got (A) practical wedding planner : (A) step-by-step guide to creating the wedding you want with the budget you've got 2015 / by Meg Keene ; illustrations by Eunice Moyle / Da Capo Lifelong Books
Memento mori  : the dead among us Memento mori : the dead among us 2015 / Paul Koudounaris. / Thames & Hudson
Democracy at Work : The Cure to Capitalism Democracy at Work : The Cure to Capitalism 2012 / by Richard D. Wolff / Haymarket Books
Caring for strangers : Filipino medical workers in Asia Caring for strangers : Filipino medical workers in Asia 2017 / Megha Amrith / NIAS Press
Guns, germs, and steel : the fates of human societies Guns, germs, and steel : the fates of human societies 1999 / by Jared Diamond / W. W. Norton & Company
Stamped from the beginning : the definitive history of racist ideas in America Stamped from the beginning : the definitive history of racist ideas in America 2016 / Ibram X. Kendi / Nation Books
Voice of indigenous peoples : native people address the United Nations : with the United Nations draft declaration of indigenous peoples rights Voice of indigenous peoples : native people address the United Nations : with the United Nations draft declaration of indigenous peoples rights 1994 / preface by Rigoberta Menchù ; foreword by Boutros Boutros-Ghali ; edited by Aleaxander Ewen, the Native American Council of New York City ; epilogue by Oren Lyons. / Clear Light Pub.

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경이로운 생명 경이로운 생명 2018 / 지은이: 브라이언 콕스 ; 앤드류 코헨 ; 옮긴이: 양병찬 / 지오북

같은 주제의 책책소개 펼치기/닫기 화살표

18세기의 맛 : 취향의 탄생과 혀끝의 인문학 18세기의 맛 : 취향의 탄생과 혀끝의 인문학 2014 / 안대회, 이용철, 정병설 외 지음 / 문학동네
식사에 대한 생각 식사에 대한 생각 2020 / 비 윌슨 지음; 김하현 옮김 / 어크로스
먹고 마시는 것들의 자연사 : 맛, 요리, 음식, 사피엔스, 그리고 진화 먹고 마시는 것들의 자연사 : 맛, 요리, 음식, 사피엔스, 그리고 진화 2019 / 조너선 실버타운 지음 ; 노승영 옮김 / 서해문집
음식을 공부합니다 음식을 공부합니다 2021 / 지음: 주영하 / 휴머니스트
두 도시 이야기 : 서울·평양 그리고 속초·원산  두 도시 이야기 : 서울·평양 그리고 속초·원산 2019 / 지음: JTBC <두 도시 이야기> 제작팀 / 중앙books
하우스 스캔들 : 은밀하고 달콤 살벌한 집의 역사 하우스 스캔들 : 은밀하고 달콤 살벌한 집의 역사 2015 / 루시 워슬리 지음 ; 박수철 옮김 / 을유문화사
미식가의 어원 사전: 모든 메뉴에는 이름이 있다 미식가의 어원 사전: 모든 메뉴에는 이름이 있다 2022 / 지음: 앨버트 잭; 옮김: 정은지 / 월북
세계 면 요리 경연 대회 세계 면 요리 경연 대회 2017 / 지음: 강민경; 그림: 조승연 / 스콜라:
한국인은 왜 이렇게 먹을까?  : 식사 방식으로 본 한국 음식문화사 한국인은 왜 이렇게 먹을까? : 식사 방식으로 본 한국 음식문화사 2018 / 지은이: 주영하 / Humanist(휴머니스트 출판그룹)
신발, 스타일의 문화사: 샌들, 부츠, 하이힐, 스니커즈에 담긴 시대정신과 욕망 신발, 스타일의 문화사: 샌들, 부츠, 하이힐, 스니커즈에 담긴 시대정신과 욕망 2021 / 지음: 엘리자베스 세멀핵, 옮김: 황희경 / 아날로그
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식탁 위의 한국사 : 메뉴로 본 20세기 한국 음식문화사 식탁 위의 한국사 : 메뉴로 본 20세기 한국 음식문화사 2020 / 지음: 주영하 / 휴머니스트 출판그룹

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